PRIVAT RENGØRING UDFØRES PROFESSIONELT OG OMHYGGELIGT

Har du brug for en hjælpende hånd til rengøringen i en travl og stressende hverdag? Hos Vask Mig i Ruds Vedby, tilbyder vi kvalitetsrengøring til konkurrencedygtige priser – også til private. Flere og flere vælger at få rengøringshjælp, da tiden til huslige pligter i en hektisk hverdag er stærkt begrænset. Forældre arbejder mere end nogensinde før, og mange ønsker samtidig mere kvalitetstid sammen med deres familie.
Kompetente medarbejdere skaber tryghed.


Vi sørger altid for at det er nogle kompetente og fyldestgørende medarbejdere du får ud i dit private hjem. Hos Vask Mig, er det nemlig vigtigt at du har tillid til os og det arbejde vi skal fuldføre. Oplever du situationer som giver anledning til utryghed, reagerer vi med det samme på dette og sikrer at du atter er tryg. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din aftale.
Kontakt os for mere information

Ønsker du at høre mere om vores services, eller har du yderligere spørgsmål til privat rengøring?

Hos Vask Mig, har vi altid tid til at tale med dig, så tøv ikke med at kontakte os. Måske mangler du os allerede idag. Telefon 50-49-26-00, benyt vores kontaktformular eller send en e-mail til kontakt@vask-mig.dk. Vi glæder os meget til at hjælpe dig.
Rengøringen omfatters støvsugning og gulvvask af alle gulve, afstøvning af vandrette flader op til 180cm, spindelvæv fjernes, rengøring toilet/badeværelser, samt udvendig aftørring af skabe/skuffer i køkken. Når vi alligevel gør rent gør vi det med omhu for os handler det ikke kun om rengøring. Vi holder meget af kunne se muligheder og detaljer for en varm hjemkomst til dig som kunde!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


FACEBOOK ANMELDELSER

+300 ANMELDELSER UDE HOS KUNDER

GOOGLE SCORE PÅ 5 UD AF 11

God service, kommer ud i alle kroge jeg har intet at klage over. Jeg kan helt klart anbefale Vask Mig

 

Jacob Krag Olsen

God, professionel rengøring til en fornuftig pris

Rengøring i top klasse! Kan varmt anbefales

 

Ditlev Jacobsen

Value, Quality, Punctuality, Responsiveness

Et hammer godt firma dygtige folk og super surverrent. Kommer ud i alle kroge kan klart anbefales!! 💪💪😀

 

Peter Bo Olsen

Rengøring i 3 år

KONTAKT

Rugskovvej 2, 4291 Ruds Vedby

CVR: 38 00 42 39

MAN–FRE 8-16

Dækker sjælland

MILJØ- OG KVALITETSPOLITIK

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
close slider