Erhvervsrengøring

Lad os sikre et godt arbejdsmiljø.

ERHVERVSRENGØRING DER SIKRER ET GODT ARBEJDSMILJØ

INDIVIDUEL ERHVERVSRENGØRING TIL DET DANSKE ERHVERVSLIV

Hos Vask Mig ApS tilbyder vi individuel erhvervsrengøring til det danske erhvervsliv. Det kan for eksempel være i Slagelse, Korsør, Sorø eller omegn, eller det kan være et helt andet sted på Sjælland.

Vi tilbyder en rengøring for erhverv, der ugen igennem kan veksle mellem let og grundig rengøring alt efter lokalernes anvendelse og belastning.

VI HAR FASTE, STABILE OG GRUNDIGE RENGØRINGSMEDARBEJDERE

Vores erhvervsrengøring udføres af faste og stabile medarbejdere, der hver dag sørger for, at lokalerne er rene og tiltalende, så arbejdsmiljøet er optimalt. Vores medarbejdere vælger ikke den letteste løsning.

De ved, at pc-tastatur, regnemaskiner, telefoner og brevbakke-holdere skal løftes for rengøring, og at telefonrør skal aftørres.

VI BRUGER EFFEKTIVE OG MILJØVENLIGE RENGØRINGSMIDLER

Vask Mig ApS er et rengøringsfirma, der satser på stabile medarbejdere samt de mest effektive værktøjer og udstyr for at opnå en høj kvalitet til en fornuftig pris.​

Vi bruger udelukkende de bedste rengøringsprodukter, som både er effektive og miljøvenlige. Dette er for at sikre, at hverken dine eller vores medarbejdere bliver udsat for unødvendige kemikalier. Det er med til at løfte vores erhvervsrengøring til et højere niveau, hvor et sundt arbejdsmiljø er i fokus.

FÅ EN RENGØRINGSLØSNING TILPASSET DIN VIRKSOMHED

En aftale om erhvervsrengøring i din virksomhed baseres på individuelle løsninger.

Vi arbejder målrettet, og du kan således være sikker på, at din rengøring bliver udført efter aftale. Derudover holder vi også opfølgende møder – på den måde sikrer vi os også, at den aftale du har stemmer overens med dine behov. Det skaber tryghed og tillid.

Hos os vil du opleve et samarbejde baseret på kvalitet, service og tillid.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på, hvordan du får et rent og godt arbejdsmiljø, når du vælger at få udført erhvervsrengøring hos Vask Mig ApS. Vi tilbyder fornuftige priser og udfører vores arbejde i højeste kvalitet med brug af miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler, der sikrer både dine og vores medarbejdere et godt arbejdsmiljø.​

​​Få et uf​o​​rpligtende tilbud

Ved at udfyld​e nedenstående formular kan du bestille et uforpligtende og gratis tilbud.

Her kan du vedhæfte dit CV
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring: 50 49 26 00

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

salg@vask-mig.dk

Vask mig ApS

CVR: 42645176

Mullerupvej 15, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Vask mig ApS