Rengøringshjælp

Vi sørger for et kvivskarpt kontormiljø.

RENGØRINGSHJÆLP KAN LETTE HVERDAGEN

VI SØRGER FOR, AT HJEMMET ELLER KONTORET STÅR KNIVSKARPT

Hos Vask Mig ApS kan vi sikre dig, at dit hjem eller kontor er i topform, når det kommer til rengøring. Vi har et uddannet og erfarent personale, hvis effektivitet og kvalitet kommer til udtryk i deres gode arbejde.

Vi holder til i områderne omkring Slagelse, Korsør og Sorø – og hjælper både erhverv og private. Bor du uden for disse områder, er du naturligvis også velkommen til at hive fat i os, hvis du har brug for rengøringshjælp.

RENGØRINGSSERVICE MED SVANEMÆRKEDE PRODUKTER

Vi ved, at rengøring kan være altafgørende for et velfungerende mandskab eller familie – at skjulte urenheder kan virke irriterende og forstyrrende.​

Det er dog ikke kun snavs i hjørnerne, hvis tilstedeværelse kan være et klart irritationsmoment i dagligdagen. Ved at benytte ukvalificerede rengøringsprodukter, kan indeklimaet som konsekvens heraf forringes og hjernens funktionsevne nedsættes.

For at undgå dette, benytter vi os udelukkende af svanemærkede produkter til rengøringshjælp. Det betyder, at produkterne har en bæredygtig produktion og minimalt kemikaliebrug. Dette er både godt for indeklimaet og miljøet.

FÅ EN GOD PRIS PÅ RENGØRINGSHJÆLP

Når du vælger os til at foretage hovedrengøring i dine lokaler, opnår du som kunde det optimale resultat – og din koncentration synes uforstyrret af et fordærvet indeklima. Hvis du vil have et godt og uforpligtende tilbud på rengøringshjælp, hvorvidt om det er flytterengøring eller kontorrengøring, skal du ikke tøve med at kontakte os.​

​​Få et uf​o​​rpligtende tilbud

Ved at udfyld​e nedenstående formular kan du bestille et uforpligtende og gratis tilbud.

Her kan du vedhæfte dit CV
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring: 50 49 26 00

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

salg@vask-mig.dk

Vask mig ApS

CVR: 42645176

Mullerupvej 15, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Vask mig ApS