Kontorrengøring

Professionel rengøring af jeres kontorer. 

KONTORRENGØRING SKRÆDDERSYET TIL DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONEL RENGØRING AF KONTORET

Et rent og behageligt arbejdsmiljø, og en arbejdsplads der fremstår ren og indbydende, er medvirkende til, at medarbejderne fungerer optimalt og kan koncentrere sig om det væsentlige på arbejdspladsen, nemlig at gøre det bedst mulige for dine kunder.

Væsentligt er det også, at kunder, der besøger virksomheden, har og får det bedst mulige førstehåndsindtryk af omgivelserne.

Hos Vask Mig ApS sikrer vi os, at betingelserne er optimale for både de ansatte og for virksomhedens kunder. Vi til byder professionel kontorrengøring i Slagelse, Sorø, Korsør og omegn samt på hele det øvrige Sjælland.

RETTIDIG OG EFFEKTIV KONTORRENGØRING

Afhængigt af opgavens omfang afsætter vi det nødvendige antal medarbejdere, der sikrer dig en rettidig og effektiv udførelse af din kontorrengøring.

En rengøringsaftale med os kan også veksle mellem let og grundig rengøring af kontor alt afhængigt af lokalernes anvendelse og belastning de pågældende dage. På den måde er du garanteret en fleksibel løsning, når du benytter dig af vores rengøringsfirma.

VI UDFØRER GRUNDIGT RENGØRINGSARBEJDE

Vores medarbejderstab består af faste og stabile medarbejdere, som hver dag sørger for, at arbejdsmiljøet på dit kontor er optimalt for dine medarbejdere.​

Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest.

Vi er grundige i vores arbejde, og vi sørger naturligvis for at løfte både telefoner, brevbakkeholdere, lommeregner og pc-tastaturer for at gøre rent under dem. Det samme gælder i forhold til aftørring af telefonrøret.

VI BRUGER MILJØVENLIGE RENGØRINGSMIDLER FOR ET SUNDT ARBEJDSMILJØ

Vi benytter os udelukkende af de bedste rengøringsmidler, som både er miljøvenlige og effektive. På den måde kan vi sikre os, at hverken vores medarbejdere eller dine bliver udsat for unødvendige kemikalier.

I stedet får alle et sundt arbejdsmiljø med en kontorrengøring udført i høj kvalitet.

KONTAKT OS OG FÅ EN SKRÆDDERSYET RENGØRINGSAFTALE

Vi tilbyder skræddersyede og fleksible rengøringsaftaler, der tilpasses hver enkelt kundes unikke ønsker og behov. Kontakt os derfor gerne i dag og få beregnet en skræddersyet pris på lige netop din kontorrengøring.

Vi udfører rengøring af kontor til fornuftige priser, og vi sikrer både dig og dine medarbejdere et rent og sundt arbejdsmiljø.​

​​Få et uf​o​​rpligtende tilbud

Ved at udfyld​e nedenstående formular kan du bestille et uforpligtende og gratis tilbud.

Her kan du vedhæfte dit CV
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring: 50 49 26 00

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

salg@vask-mig.dk

Vask mig ApS

CVR: 42645176

Mullerupvej 15, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Vask mig ApS